Hande Yener, aşkı çağırıyor!

/ /
Bu kadın çok çalışıyor, çok gelişiyor, çok değişiyor. Biraz dinlense, biraz sindirse değişim dönemlerini fena olmaz. Bana kalırsa büyük iştahla ilerliyor, herkesten başka bir kulvarda. Bana elektronik müziğin Türkiye sınırlarında ne de güzel yapılabileceğini gösteren bir şahıstır kendisi (eminim daha iyiler de vardır). Sesinin güzelliğini ilk albümlerinde kanıtlayan Yener , bana kalırsa hiç de "dıp tıss dıp tıss"a sığınmıyor. Yeni albümü olan 'Hayrola'da elinden tutmayan yok. Teoman'la "Arsız" parçasında düet yapmışlar. Aylin Aslım "Siz" adlı parçanın sözlerini yazmış. Hayrola, 6 Nisan'da piyasaya çıkmış, ben övmek ve dinlemek için geç kalmışım. Ve.. Hande Yener, "Aşk nerdeysen, çık dışarı!" diyor, aşkı bulduğunu düşünene bile dedirtiyor.

1 yorum:

Adsız on: 5/07/2009 dedi ki...

hande'nin über olan karizması, yaptığı müziği "süper bir elektironik sağundu var bunun" kıvamında şirazesizce beğenmemizi gerektirmemeli bence. evet farklı! kuğul ama müziği "işte türkiye'de ki elektronik müzik ilahı" şeklinde değil. hatta alakası yok.

bu ülkede küçücük bir soruşturma sonucunda elektronik sounda hizmet eden binlerce cesur ve dünya standartlarında müzisyen ve topluluk olduğu hemen görülebilir.

elektronik dum tıss şipidik cıs demek değildir!..

info

gorkemcanuygun@gmail.com
görkem_cu
pan
eda

mass

 
Copyright © 2010 Postmonkey, All rights reserved
Design by DZignine. Powered by Blogger